Privatlivspolitik:

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU´s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven samt de til enhver tid gældende love i Danmark.

Hvis du er klient, behandler jeg dine data på denne måde:

Jeg fører papir journal, som opbevares i aflåst skab på klinik adressen.

Din journal indeholder dit navn, adresse, fødselsdato (ikke cpr) dit telefonnummer, e-mail samt behandlings relevante oplysninger, som du har givet mig i forbindelse med dit besøg i klinikken. Alle notater i din journal bruges udelukkende til dit terapeutiske forløb og bliver ikke set af andre end mig.

Din journal slettes senest 3 år efter sidste anvendelse.

Du kan til enhver tid bede om at få slettet de oplysninger, som jeg opbevarer om dig.

Jeg anvender ikke cookies eller annoncer på min hjemmeside, men trafikken på min hjemmeside registreres af google analytics.

Jeg har indgået databehandler-aftale med Simply.com  (hjemmeside udbyder), terapeutbooking.dk og regnskabsprogrammet deniro.dk. Derudover med platformen til formidling af evt. nyhedsbreve: mailchimp.com

Tavshedspligt

Jeg har til enhver tid fuldstændig tavshedspligt, som indebærer, at ingen af de informationer, jeg modtager videregives til andre. Ovenstående tilsidesættes alene, hvis jeg får kendskab til, at et barn eller en ung under 18 år udsættes for vanrøgt. (Servicelovens §154).

Såfremt I er i parterapi eller indgår i et gruppeforløb opretholder jeg ligeledes min tavshedspligt parterne imellem. Dvs. at informationer fra evt. individuelle sessioner er ligeså fortrolige, som hvis sessionerne ikke var i sammenhæng med et parterapi-forløb.

Er du under 18 år, skal du have dine forældres/værges skriftlige samtykke til at indgå i et terapiforløb.

Etiske regler

Udover ovenstående følger jeg de etiske retningslinjer fra Danskpsykoterapeut Forening, du kan finde dem her.

 

Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på: vilma@vilmaviola.dk eller 22472012.